Over ons

Steffen Procee Automobielen is een klein doch professioneel autobedrijf in Drachten. Voor u als klant sorteren wij alleen de beste occasions welke zijn ingeruild bij dealer bedrijven of rechtstreeks uit de lease afkomstig zijn. Wij selecteren onze auto's streng op onderhoudshistorie, in- en uitwendige staat en prijs. Meestal verkopen wij auto's waar niet in gerookt is! Op deze manier staan wij voor de volle 100% garant voor de service en producten die wij leveren.

Ook in de koude, natte winter, kunt u comfortabel een auto bekijken bij ons, al onze auto`s staan namelijk in onze warme - en goed verlichte showroom!

In de afgelopen jaren hebben wij een zeer succesvolle formule ontwikkeld, welke door al onze klanten uit geheel Nederland zeer gewaardeerd wordt. Wij voorzien al onze klanten van de juiste gegevens en zorgen er dan ook voor dat wij met de correcte bouwjaren en kilometerstanden adverteren. Al onze auto's worden verkocht met een recente of nieuwe APK, waardoor wij zeker weten dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij zijn u graag van dienst in onze showroom, hiervoor raden wij u aan eerst een afspraak te maken dit kan telefonisch of via onze contactpagina.